İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Yeniköy İlkokulu

Nis

Görev "Kendinden küçüğe kitap okuma."

Kitap Kumabarm projemiz başlıyor.

Eyl

İlköğretim haftamızı çoşkuyla kutluyor, tüm öğrencilerimize başarıyla dolu bir yıl diliyoruz.

May

Doğal kaynakların her geçen yıl hızla azaldığı Dünya'mızda atıkları defalarca kullanmak hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlayacaktır. Geri dönüşüm ile çevreye yönelik tahribatı önlemek için farkındalık yaratmayı planlayan Recycling for a Beautiful World eTwinning projesi ile 4 A Sınıfı öğrencileri ve velileri, Sınıf Öğretmenleri Elif Nazan Singil Vural ile birlikte pek çok etkinlik yapmayı hedefledi.

May

"Stem Adventure" 4 A Sınıf Öğretmeni Elif Nazan Singil Vural ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda yürütülmeye başlandı.

May

Geri dönüşüm, dünyamıza yaşanabilir olmanın devamının sağlanması adına çok önemlidir. Ayrıca uzun vadede verimli bir ekonomik yatırımdır. Hammaddenin azalması ve doğal kaynakların hızla tükenmesi yeni yüzyılın en büyük problemidir. Atıkların çöp olmadığı bilinci dolayısıyla geri dönüşümün önemi ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla oluşturulan "Recycling for a Beautiful World" eTwinning projesi okulumuz 3 A Sınıfı Öğretmeni Deniz Efeoğlu ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda yürütülmeye başlandı.

May

Recycling For A Beutiful World eTwinning ve Stem Adventure projesi kurucusu Elif Nazan Singil Vural ve proje ortağı Deniz Efeoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasip Turhan ve Şube Müdürümüz Ahmet Duman'ı ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgilendirdi.

Nis

Okulumuzun uzun zamandır değiştirilmeyen lambaları İGA Havalimanı İşletmeleri tarafından led lambalar ile değiştirildi. Okulumuza verdikleri destek için teşekkür ederiz.